🗓 Sinds 2021

Voor de leukste dagjes uit met het hele gezin, ben je bij Erop Uitjes aan het goede internetadres. Beleef de meest avontuurlijke en gezellige uitjes in ons eigen kikkerlandje. Maak er een actieve dag van of doe het wat rustiger aan. Ons land heeft ontzettend veel te bieden aan dagjes uit met het gezin.

Steek de handen uit de mouwen en ga op een actief uitstapje. Maak je vrienden in met een potje lasergamen of karten. Duik met de kinderen een zwembad in. Of probeer met de hele familie te ontsnappen uit een escaperoom. Ga jij liever op een rustiger dagje uit met het gezin? Maak dan een mooie wandeling door een natuurgebied of geniet van heerlijk eten in een restaurant. Met Erop Uitjes ontdek je Nederland als nooit tevoren!

“Mensen weer verliefd laten worden op Nederland, dat is mijn missie.”

⚡️ De impact van Erop Uitjes!

Een dagje weg maar geen idee waar naartoe? Erop Uitjes zet de leukste uitjes voor jou op een rij! Ontdek Wat Nederland allemaal te bieden heeft.

0
+
Volgers op onze socials
0
+
Bedrijven die lid zijn
0
+
Aantal bezoekers p/maand

🙋‍♀️ Door Tessa Brouwers

“Nederland weer op de kaart zetten, dat is mijn missie,” vertelt de 20-jarige Tessa Brouwers. “Tijdens mijn studie Leisure & Hospitality leerde ik al ontzettend veel over het recreatievak en wist ik zeker dat ik graag een positieve impact achter wil laten op de Nederlandse recreatiebranche. Mijn doel: via Erop Uitjes mensen weer verliefd laten worden op Nederland!”

In ons eigen landje valt namelijk zoveel te beleven. Dagjes weg met je hele gezin, de vriendenkring, je geliefde, collega’s, opa en oma of met de meiden of de jongens. Lekker eten, het uitschreeuwen in een attractiepark of genieten van de prachtige natuur: Nederland heeft het allemaal! Vind snel en gemakkelijk de tofste uitjes, zonder reclame of eindeloos scrollen, met Erop Uitjes.

📈 Promoot jouw locatie!

Beleven bezoekers op jouw locatie een onvergetelijk dagje weg? Registreer je bij Erop Uitjes en geniet van alle voordelen.