Victorialaan 10
5213 JE 's-Hertogenbosch (NL)

073 646 4646

Stuur een e-mail

Open de website

Plan je route

Over Sportiom

Beleef het leukste sportieve dagje uit bij Sportiom! Roetsj van de 5 glijbanen in AquaFun, sla een hole-in-one op de minigolfbaan, gooi een strike op de bowlingbaan of schaats pirouettes op de ijsbaan, óf combineer de vele activiteiten zodat dit dagje uit onvergetelijk wordt.

Urenlang waterpret in AquaFun
Recreatief zwemmen kan nergens beter dan in het gethematiseerde subtropisch zwemparadijs AquaFun. En dit kleurrijke thema vind je nergens anders. Roetsj van de snelle glijbanen, trotseer de golven in het golfslagbad, race tegen elkaar in de duo racer of spring in een band en glij door de bandenglijbaan. Bij AquaFun bleef je echt een leuk dagje uit! Tussen al het spetteren en spelen door kun je bijkomen op het terras in de paradijsbar en het buikje vullen.

Komt ie.. hole-in one
Ga een balletje slaan op de18 holes minigolfbaan! Van een eenvoudige hole tot holes met een lift of een looping, hier blijft Sportiom je uitdagen. En de baan, stick en balletje zijn glow in the dark. Dus draag witte of fluorescerende kleding voor nog meer glow in the dark plezier. Tussen al dat focussen door kun je genieten van een hapje en een drankje bij de ballenbar.

Kom je een strike gooien?
Naast het gewone welbekende bowlen is het ook mogelijk om een keuze te maken uit verschillende spellen die je kan spelen op de bowlingbaan, zoals kamelenrace. Dat is nog eens leuke variatie! Lukt het jou om een strike te gooien? Na dat harde werken kan je uitrusten en genieten van een drankje en een hapje bij de ballenbar.

Pirouettes schaatsen
Of je nu een beginnende schaatser bent of bij de eerste graad onder nul begint te dromen over de Elfstedentocht, hier ‘giet it altijd oan’. Ga gezellig schaatsen op de ijshockey schaatsbaan. De schaatsen kun je huren en voor een rekje kun je ook bij Sportiom terecht. Vraag wel even naar de mogelijkheden, want de schaatsbaan is niet het gehele jaar geopend.

Combineren is mogelijk!
Het is mogelijk om de vele activiteiten bij Sportiom te combineren. Ze maken er een feestje van! Kijk op de website www.sportiom.nl of vraag bij de boekingscentrale naar de mogelijkheden door te mailen naar boekingscentrale.sportiom@sportfondsen.nl

Schrijf een beoordeling