Voorstraat 237
3311 EP Dordrecht (NL)

06 2832 7686

Stuur een e-mail

Open de website

Plan je route

Over Si Barone

Dordrecht is het mooist vanaf het water! Bij Si Barone – het allerleukste rondvaartbedrijf in de regio – laten ze je graag de historische havens en andere mooie plekjes zien die anders verborgen blijven.

Naast de binnenstad varen zij ook naar de Biesbosch en op aanvraag ook op andere plekken in de regio. Heb je speciale wensen of ideeën? Ze verzorgen diverse arrangementen (op maat) samen met andere lokale ondernemers. Of het nu gaat om een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, een diner aan boord, high tea met je vriendinnen, een wijnproeverij aan boord; alles kan op het water met Si Barone! Ze verzorgen met veel plezier je dagje uit in één van hun prachtige klassieke Italiaanse boten.

Leuk om te weten: Si Barone vaart op dit moment met 4 boten:
  • Luxe klassieker Talamod: hier kun je met maximaal 8 personen aan boord genieten. Deze boot is helemaal weer opnieuw met de hand opgebouwd met gebruik van de beste materialen en met oog voor detail.
  • Waterlimousine Elena: op de Italiaanse waterlimousine kun je met zo’n 8/9 personen aan boord genieten. Deze luxe klassieker kan op aanvraag ook als watertaxi varen naar andere bestemmingen zoals naar Rotterdam en andere plekken in de regio. Deze boot is ook geschikt voor bruiloften omdat je achterin de boot veel privacy hebt.
  • Klassieker Felicitá: deze boot is vorig jaar september vanuit Italië (het Lago Maggiore) getransporteerd naar Dordrecht. Het is een ruime boot waar je met grotere groepen op kan genieten. Het eerste deel van de renovatie is eind vorig jaar gedaan en het tweede deel zal aanstaande zomer (media juli) plaatsvinden. Er komt een nieuwe opbouw op met een demontabel dak, zodat je met mooi weer ook helemaal open kan varen. Daarnaast komt er een kookgelegenheid, zodat er straks live aan boord gekookt kan gaan worden. Er zit net een nieuwe zuinigere motor in, dus ze zijn alles stapje voor stapje aan het doen om deze boot helemaal Si Barone-proof te maken 🙂
  • Il Viaggio: op deze kleinere boot kun je met een klein gezin of met z’n tweeën genieten. Deze is ook heel geschikt voor bruiloften. Het mooie je dat je in Dordrecht ook aan kan meren bij het Stadhuis.

Rolstoeltoegankelijk

Schrijf een beoordeling