Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht (NL)

030 209 9920

Stuur een e-mail

Open de website

Plan je route

Over Play-In

Indoor Activity Centre Play-in biedt een uitje voor alle leeftijden. Het park bestaat uit 6 verschillende activiteiten die allemaal met elkaar te combineren zijn.
Er is een groot, veelzijdig ingericht TRAMPOLINE PARK met oa high performance trampolines, slackline, dodgeball court, High tower, de CLIMB WALLS, een veilig, voor iedereen toegankelijk klimconcept. Hier klim je geheel zelfstandig naar 10 m. hoogte.

Voor de kleine bezoekers is er het mooie KIDS PARADISE. Beklim een onderwatervulkaan, jump jezelf moe op minitrampolines en glijd en klim tot je niet meer kunt. Voor de allerkleinsten is er een peuterzone. Vanuit de Beachbar heb je perfect uitzicht op je kinderen. Heerlijke bonenkoffie, uitgebreide menukaart en wifi staan ter beschikking.

Of ontsnap uit de ESCAPE ROOM en waan je voor even midden in een spannende videogame. Met twee tot zes personen sta je in een kubus van 16 m2 vol haarscherpe 4K touchscreens en indringende geluidseffecten. Los samen een moord op, kraak de bankkluis of maak een bom onschadelijk. Puzzel jezelf naar buiten in 30 of 60 min. Loop écht rond in een virtuele gamewereld tijdens één of meerdere VR Experiences! Werk samen met je vrienden, collega’s of familieleden in deze virtuele wereld.. Neem het op tegen draken, robots en ruimtewezens terwijl jullie gaan voor de hoogste score.
Gameliefhebbers halen hun hart op in de 300 m2 grote Arcadehal. Hier speel je meer dan dertig retro spellen én de nieuwste games. Waaier bij binnenkomst uit en speel onbeperkt. Naast videogames in allerlei soorten en maten, kun je in dit speelwalhalla ook gewoon terecht voor een ouderwets potje air hockey of poolen. Om het uitje af te sluiten is er de Skybar op 5 meter hoogte waarvandaan je een spectaculair uitzicht hebt over het park.
Het park is makkelijk te bereiken met fiets, OV of auto, centraal gelegen aan de A2, bereikbaar binnen 45 autominuten van 11 miljoen inwoners.

Parkeren is de eerste 2 uur gratis , daarna €1,00 per uur.

Schrijf een beoordeling