Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf (NL)

045 535 0161

Stuur een e-mail

Open de website

Plan je route

Over Mondo Verde

Dieren, attracties en de mooiste tuinen van over de hele wereld. In Mondo Verde zie je het allemaal op 1 dag!

All-inclusive: De toegang is inclusief onbeperkt eten en drinken. Je hebt de keuze uit de volgende eet- en drinkwaren: Friet, frikandel, kroket, verrassingssnack, verschillende belegde broodjes, pasta met verschillende sauzen, warme dranken, slush-ijs en ranja.

Dierenpark: In de dierenwereld van Mondo Verde zie je dieren van over de hele wereld. Tropische vogels, witte leeuwen, maar ook kamelen of gibbons. Naast dieren ontdek je hier ook verschillende plantensoorten. Je wordt welkom geheten door het getrompetter van de kraanvogels en loopt langs panters en kapucijnapen. Genoeg te ontdekken dus.

Attracties: Je kunt niet alleen dingen zien in Mondo Verde, er is ook een heleboel te doen. Stap in de achtbaan of ga mee met de Sky Dive over het eiland met ringstaartmaki’s. Krijg jij kriebels in je buik als je van de bergen afgaat. Ga van de grote waterbaan! Durf jij in de zweefmolen?

Wereldtuinen: Reis van Marokko via Rusland naar Japan en verder. In de 15 verschillende wereldtuinen zie je de bomen, planten en voel je de sfeer van de verschillende landen.

Schrijf een beoordeling