Over InstaGames

Sinds 1994 is de lasergame locatie in Ede al in gebruik voor een steeds grotere variatie in spelaanbod. Met de recente verbouwing en uitbreidingen in spellen voor virtual reality en escape rooms is er voor jong en oud altijd genoeg te beleven. InstaGames is ideaal gelegen in het gezellige centrum van Ede, een bruisende stad in Gelderland met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Naast de beste en meest populaire Escaperooms van Ede bieden ze ook Lasergames aan. De pakken zijn recent nog vervangen zodat onze gasten altijd met de meest moderne apparatuur kunnen lasergamen.

InstaGames heeft daarnaast ook een aparte GameZone. Dit is een kleine Arcade hal gevuld met multiplayer spellen zoals Airhockey. Of speel op een van de Arcadekasten en game stations. De arcade hal is een aanvulling op het aanbod en kosteloos te gebruiken voor de speelgasten. Uitgespeeld en uitgeteld? Bij InstaGames kun je na je activiteiten alle tijd nemen in het horeca gedeelte om af te koelen of bij te komen. Ideaal voor kinderfeestjes, studenten, bedrijfsuitjes of gewoon een bijzonder avondje uit met vrienden of het gezin.

Schrijf een beoordeling