Stadionplein 20
8025 CP Zwolle (NL)

088 147 1471

Stuur een e-mail

Open de website

Plan je route

Over Lumen Hotel & Events

Met 28 multifunctionele zalen, een viersterren hotel en een toprestaurant onder één dak biedt Lumen Hotel & Events in Zwolle volop mogelijkheden voor overnachten, dineren en voor bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen.

Ongeacht de aanleiding of reden van het bezoek wilt Lumen Hotel & Events hun gasten een speciaal gevoel van gastvrijheid laten ervaren. Hen droom is om de standaard voor gastvrijheid omhoog te brengen, zodat mensen onvergetelijke ervaringen hebben. Waar ze ook zijn en wat ze ook doen.

Lumen Hotel
Viersterren Hotel Lumen heeft een prachtig design en kent één van de hoogste gastenwaardering in de regio. Hier ontvangt het team gasten voor een zakelijke overnachting, een relaxed weekendje weg, een kop koffie in de lounge of voor een flexibele werkplek.

Lumen Events
Lumen Events, gevestigd in het stadioncomplex van eredivisieclub PEC Zwolle is dé evenementenlocatie van Zwolle en biedt een thuis aan elk denkbaar evenement. Van een korte workshop in één van de vergaderzalen tot een groots en meeslepend meerdaags event. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de veelzijdigheid van de ruimtes.

Bluefinger Restaurant

Het Bluefinger Restaurant bevindt zich direct naast Lumen Hotel & Events. Chef-kok Bastiaan Pruijssen en zijn brigade zorgen altijd weer voor verbluffende smaakcombinaties. Prikkel je zintuigen met de mooiste culinaire kunstwerkjes en laat je verrassen door de gastvrije bediening in het sfeervolle restaurant.

Rolstoeltoegankelijk

Schrijf een beoordeling