Over Huisje op het water

Wat is het genieten aan het water, met prachtig uitzicht vanaf het dakterras van Huisje op het water op De Loosdrechtse plassen. Graag delen we dit met jou! Zodat je hier ook van geniet.

De ruimte:
Slapen op het water en geniet van de zonsondergang vanaf het dakterras. Door de vele ramen is de boot heerlijk licht. Pak nog even de laatste zonnestralen mee en geniet van het uitzicht over het water vanuit de hangmat, sup, kano of het dakterras. De boot heeft verwarming, dus ook in de winter zit je er heerlijk.

De boot heeft een gezellige woonkamer/keuken met een heerlijke hangstoel. Ook kun je op het terras voor de boot lekker relaxen in een hangmat. Er is een ruim dakterras bovenop de boot, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over De Loosdrechtse Plassen.

Het huisje op het water heeft twee verschillende slaapkamers:
Slaapkamer 1:
-Geschikt voor 2 volwassenen.
Slaapkamer 2:
-Geschikt voor 2 kinderen of 1 volwassene.

Wil je toch graag met 4 volwassenen komen? Dat kan ook. Hiervoor kun je de slaapbank in de woonkamer gebruiken.

Andere dingen waar je op moet letten:

  • Bij de jachthaven kun je parkeren. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar de boot. Je kunt aan het begin van de steiger een karretje pakken voor je bagage. Mocht er onverhoopt geen plek zijn, dan kun je parkeren bij een groot parkeerterrein op ongeveer 10 minuten loopafstand.
  • Roken is niet toegestaan aan boord en een zwemdiploma is noodzakelijk gezien je op het water zit.
  • Het weergegeven adres is niet het overnachtingsadres. Deze ontvang je na het boeken. (Omgeving: Oud-Loosdrechtsedijk)

Schrijf een beoordeling