Cor Kieboomplein 513
3077 MK Rotterdam (NL)

010 203 7281

Stuur een e-mail

Open de website

Plan je route

Over Hollywood Event Center

Hollywood Event Center is het grootste Leisure center van Rotterdam en omgeving waar horeca en Leisure activiteiten vloeiend in elkaar overlopen.

Ontdek de nieuwste interactieve minigolfbaan waarbij tijd en highscores belangrijk zijn. Geen scorekaarten meer, maar digitale schermen die jouw score automatisch bijhouden… dus valsspelen bestaat niet meer!

Ben je toch meer een race-fan? Stap dan in één van de geavanceerde race simulatoren en beleef een fantastische race experience! Een ervaring die zo dicht mogelijk bij die van een Formule 1-coureur komt, maar tegelijkertijd geen race of game ervaring vereist.

Hou je van een uitdaging waarbij je goed moet nadenken en samenwerken? Beleef dan de volledig digitale X-Cube experience room en wordt hoofdrolspeler in je eigen missie. Deze beleving gaat veel verder dan een reguliere escape room. De X-Cube bestaat uit een kubus van 16 m² en heeft een enorm touchscreen. Een ongekende beleving voor 2-6 personen waarin beeld, geluid en spel samenkomen.

Verder kun je met je vrienden of familie in het Hollywood Event Center nog tal van andere unieke activiteiten doen zoals interactive darts, high-tech beerpong, shuffle pucks en pool biljarts.

Geniet van ijskoude cocktails en luxe borrelplanken en kijk jouw favoriete sport op 1 van de vele schermen in de Sportsbar. Boek dus snel jouw experience op hollywoodeventcenter.nl.

Hollywood Event Center: be part of a unique experience.

Rolstoeltoegankelijk

Schrijf een beoordeling