Laarderweg 74
3755 AR Eemnes (NL)

035 531 5864

Stuur een e-mail

Open de website

Plan je route

Over Grandcafé en boutique hotel Eemland

Grandcafé Eemland is gelegen in Eemnes aan de rand van ‘t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming voelbaar worden. Alle ruimtes die met liefde en vakmanschap naar authentiek design zijn ingericht, hebben ieder een uniek karakter.

Je bent van harte welkom om in ongedwongen sfeer te genieten van een overheerlijk ontbijt, kopje koffie/thee met iets lekkers, borrel, lunch of diner in het Grandcafé of buiten op het zonnige terras.

Ervaar ook de warme, persoonlijke sfeer van Boutique Hotel Eemland aan de rand van ‘t Gooi. Het Boutique Hotel kent een sprankelende mix van authentieke rust, een warm interieur en krachtige fotografie. De hartverwarmende en gastvrije service van het team leidt jaarlijks tot een uitgesproken hoge waarderingen door gasten.

Het kleinschalige hotel is gevestigd aan de hoofdweg van het pittoreske Eemnes en ademt de sfeer van deze “stad”. Je vindt hier de mooiste suites van ’t Gooi en omstreken. In de kamers treft je een buitengewoon luxe uitrusting aan met talloze extra’s als: Espresso koffie, Lipton thee, Eemland tafelwater, wifi , rijkelijk gevulde minibar, luxe sanitaire voorzieningen, airconditioning en vloerverwarming.

Rolstoeltoegankelijk

Schrijf een beoordeling