Over Gastenverblijf Bie Zus

Onder het motto “luxueus vertoeven in een landelijke omgeving”, presenteert Gastenverblijf Bie Zus twee gastenverblijven in het pittoreske Buggenum met uitzicht over de Maasvallei.

Buggenum is een klein Maas dorp met ca. 900 inwoners, centraal gelegen in midden Limburg. De eigenaren Jack en Hannie bieden hun gasten een gastvrij onthaal, rust en ruimte. De gastenverblijven zijn geschikt voor vakantie, kort zakelijk verblijf, maar zeker ook voor een paar daagjes ertussen uit, genietend van al het moois dat de regio te bieden heeft. Een luxe ontbijt is optioneel. Zijn er speciale wensen dan hoort Gastenverblijf Bie Zus het graag.

De twee persoons landelijk gelegen studio’s met overdekt terras liggen aan de rand van het nostalgische Limburgse kerkdorp Buggenum en op loopafstand van de Maas. Buggenum ligt op vijf kilometer ten noorden van Roermond.

De omgeving biedt legio mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in onder andere het Leudal, de Beegderheide en het Meinweg gebied. Tevens zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van waterrecreatie en is het bezoek aan het witte stadje Thorn, het kasteel te Kessel of de Bisschopsstad Roermond een mooi uitje. Deze locatie is ook een mooie uitvalsbasis voor een dagje Zuid Limburg, Maastricht of Düsseldorf.  Uiteraard is een bezoek aan het op 12 minuten rijden gelegen Designer Outlet Roermond, met  ruim 200 designer merken, een ideaal dagje uit.

Schrijf een beoordeling