Beekstraat 15
6118 BE Nieuwstadt (NL)

0613653344

Stuur een e-mail

Open de website

Plan je route

Over B&B Erbuca

Gelegen in het centrum van het pittoreske Nieuwstadt vindt je Erbuca. Een logeeradres waarbij een gemoedelijke ambiance vertrouwen, sfeer en veiligheid centraal staan. Deze veiligheid wordt extra gewaarborgd door de Rode Kruis gecertificeerde bedrijf veiligheidsfunctionaris.

Midden in het smalste stukje van Nederland ligt het Limburgse Nieuwstadt. Dit dorp is door een weldadige stilte omringd en ontvangt bekendheid vanwege de vele wandelroutes (o.a. het Pieterpad/Pelgrimspad), fietsrouteknooppunten, culturele evenementen en natuurgebieden. Deze bieden de bezoeker naast rust en stilte, levendige sportiviteit en gezelligheid.

Ook bevindt zich in Nieuwstad het geliefde Erbuca, Bed and Breakfast. Met verschillende historische steden in de directe omgeving waaronder Sittard, Maastricht, Heerlen, Valkenburg, het Duitse Aken, het Belgische Maaseik met het bedevaartoord Heppeneert en vele andere is Erbuca B&B een ideaal logeeradres voor liefhebbers van natuur, cultuur én religie.

Erbuca ondersteunt het toerisme in samenwerking met de Nederlandse VVV, het Belgische Maaseik en het Duitse “Der Selfkant” (het meest westelijke punt van Duitsland). Observeer, beleef en proef als bezoeker in Midden Limburg niet alleen de natuur, maar ook die bijzondere cultuur. Ervaar hoe ‘Het smalste stukje Nederland’ – ook wel Limburgs ‘Groene taille’ genoemd – met recht de bandbreedte wordt om volop te genieten.

De verschillende slaapkamers in de villa hebben de beschikking over tv, airco, koelkast, gratis wijntjes, water, frisdrank, Netflix en gratis wifi. Elke kamer heeft een eigen douche, voor de kamers 0 en 1 is er een gezamenlijke toilet en voor kamer 2 is er een eigen toilet. Ontbijt wordt geserveerd in de gezellige eetkamer. Indien gewenst wordt gezorgd voor een lunchpakket. Uiteraard wordt je hartelijk verwelkomd met een kopje koffie, thee of een glas jus d’ Orange.

Schrijf een beoordeling