Vlamingstraat 61
2713 RT Zoetermeer (NL)

06 1531 1377

Stuur een e-mail

Open de website

Plan je route

Over B&B De Vlaming

Een plek om te genieten
Ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Zo kunnen we Bed & Breakfast De Vlaming het best omschrijven. Het voormalige koetshuis is getransformeerd in een warme en luxe kamer met een prachtige badkamer. Bovendien vind je de B&B op een prachtige plek in Zoetermeer. De Vlaming is gevestigd in één van de vier oudste straten van Zoetermeer midden in het oude dorp. De Vlaming is dus een ideale uitvalbasis voor bijvoorbeeld een avondlang tafelen in een van de vele restaurantjes in de nabijgelegen Dorpstraat of in het Stadshart van Zoetermeer.

Maar ook ten opzichte van bijvoorbeeld Den Haag, het strand van Scheveningen en Kijkduin en niet te vergeten het shoppingwalhalla The Mall of the Netherlands ligt De Vlaming centraal.

Hebben we al gezegd dat de ontbijtjes die de eigenaren Hans en Hélène serveren met veel lokale ingrediënten overheerlijk zijn? De Vlaming biedt verder optimale privacy. Zo heeft de B&B een eigen entree en een zitje voor de deur. Ook de auto parkeer je gratis voor de deur.

Schrijf een beoordeling