Activiteiten en uitjes in Utrecht

Erop Uitjes heeft de gaafste dagjes weg in Utrecht naast elkaar gezet. Kies jouw avontuurlijke dagje weg naar keuze via Erop Uitjes. Bepaal welke stad jij gaat opzoeken, zoals Utrecht. De vele pluspunten van dagjes weg boeken via de website van Erop Uitjes? Wij hebben voor elke familie een dagje weg. Restaurants, speeltuinen, de mooiste landschappen: noem het maar op! Plan direct en eenvoudig de leukste tripjes in Utrecht via Erop Uitjes. Wij hebben de spannendste gelegenheden voor je klaarstaan. Had jij een fantastisch uitje? Laat het weten! Maak een rating en help andere bezoekers verder met het ontdekken van een uitje in ons eigen kikkerlandje.

Erop uitjes

Erop Uitjes voor Utrecht, opgericht door Tessa Brouwers

“Nederland|Ons eigen land|Ons land} opnieuw op de kaart zetten, dat is mijn focus”, zegt grondlegger Tessa Brouwers. “Tijdens mijn studie Leisure & Hospitality leerde ik al ontzettend veel over het recreatievak en wist ik dat ik graag een positieve indruk achter wil laten op de Nederlandse recreatiebranche. Mijn ambitie: met Erop Uitjes men weer verliefd laten worden op ons kikkerlandje!”

uitjes in Utrecht

Wij hebben zowel dynamische als minder hectische uitstapjes in Utrecht. Ga jij op een avontuurlijk potje karten of trek jij er liever op uit naar een attractiepark? Zowel binnen als buiten heeft Erop Uitjes de tofste tripjes. Met het hele gezin lekker de handen uit de mouwen steken op een bedrijvig tripje. Ga op een dagje weg voor de gehele dag of boek een halve dag. Met Erop Uitjes vind je alles wat je nodig hebt over een bedrijf voor een daverend dagje weg.

Erop uitjes

Op zoek naar cafés in Utrecht?

Naast bedrijvige uitstapjes, hebben wij ook rustige uitjes in Utrecht. Ga een hapje eten in een van de vele cafés. Kies voor een goed begin van de dag,een maaltijd rond het middaguur of een etentje in de avond. Loop in musea of een dierenpark. Ontspan volkomen in een resort zonder de koters. Niet alleen voor uitstapjes hebben wij activiteiten klaarstaan. Ook voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes ben je bij Erop Uitjes aan het juiste internetadres, als een potje paintballen. Wil jij langer weg? Ga meer dagen weg. Zoek naar een hotel, vakantiepark of Bed And Breakfast in Utrecht en geniet nog langer van je tripje.

Jouw locatie in Utrecht promoten op Erop Uitjes?

De website werkt heel makkelijk. Bij elk dagje weg staat een beschrijving over de activiteit, de openingstijden en de recensies. Selecteer een tripje in Utrecht en reserveer je kaartjes via het bedrijf zelf. Op die manier vind je snel en gemakkelijk jouw dagje weg naar keuze in Utrecht.

Als bedrijf jouw plek in Utrecht aanmelden bij Erop Uitjes? Schrijf je dan in en pak een lidmaatschap van 12, 18 of 24 maanden. Voor een afgesproken tarief per maand staat jouw dagje weg in Utrecht voor altijd op de website van Erop Uitjes. Zo vinden bezoekers jouw uitstapje razendsnel. Erop Uitjes is een platform met veel trouwe volgers en een hechte community. Ook afgezonderd van de website helpen wij je verder met het uitdragen van jouw uitje in Utrecht. Neem vlug contact op!

“Mensen weer verliefd laten worden op Nederland, dat is mijn missie.”

📈 Promoot jouw locatie!

Geef jij bezoekers met jouw activiteiten in Nederland een onvergetelijk dagje weg? Registreer je bij Erop Uitjes en geniet van alle voordelen. Al vanaf een klein bedrag per maand!