Activiteiten en uitjes in Amsterdam

Wij hebben de meest avontuurlijke dagjes weg in Amsterdam op een rij gezet. Ontdek jouw gezellige dagje weg naar keuze via Erop Uitjes. Zoek uit welke stad jij gaat bekijken, denk aan Amsterdam. De vele voordelen van uitstapjes boeken met Erop Uitjes? Er is voor elke familie een dagje weg. Eetgelegenheden, musea, parken: noem het maar op! Vind vlug en makkelijk de gezelligste uitjes in Amsterdam via Erop Uitjes. Wij hebben de spannendste gelegenheden voor je klaarstaan. Had jij een tof uitstapje? Laat dat weten! Maak een rating en help andere gezinnen verder met het ontdekken van een dagje weg in Nederland.

Erop uitjes

Erop Uitjes voor Amsterdam, opgericht door Tessa Brouwers

“Nederland|Ons eigen land|Ons land} weer op de kaart zetten, dat is mijn doel”, vertelt maker Tessa Brouwers. “Tijdens mijn studie Leisure & Hospitality leerde ik al ontzettend veel over het recreatievak en besefte ik dat ik graag een positieve impact achter wil laten op de Nederlandse recreatiebranche. Mijn doel: met Erop Uitjes iedereen opnieuw verliefd laten worden op Nederland!”

dagjes weg in Amsterdam

Wij hebben zowel actieve als kalme uitstapjes in Amsterdam. Boek jij een avontuurlijk potje bowelen of trek jij er liever op uit naar een klimbos? Zowel indoor als outdoor hebben wij de meest avontuurlijke tripjes. Met het hele gezin lekker de handen uit de mouwen steken op een energiek uitstapje. Boek een uitstapje voor de volledige dag of boek een paar uur. Via Erop Uitjes vind je alle informatie over een uitje voor een denderend uitstapje.

Erop uitjes

Op zoek naar restaurants in Amsterdam?

Naast dynamische dagjes weg, heeft Erop Uitjes eveneens kalme uitjes in Amsterdam. Ga uit eten in een van de vele restaurantjes. Kies voor een ontbijt,middageten of diner. Schep een luchtje in musea of een dierenpark.Kom volledig tot rust in een spa zonder de kids. Niet alleen voor tripjes hebben wij activiteiten klaarstaan. Ook voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes ben je bij ons aan het goede internetadres, denk aan een potje karten. Wil jij langer weg? Boek meer daagjes weg. Kies een hotel, vakantiepark of Bed And Breakfast in Amsterdam en geniet nog langer van je uitstapje.

Jouw locatie in Amsterdam promoten op Erop Uitjes?

De website werkt heel makkelijk. Bij elk tripje staat een omschrijving over de activiteit, de openingstijden en de beoordelingen. Kies een uitje in Amsterdam en koop je entreebewijs via het bedrijf zelf. Op deze manier vind je vlug en gemakkelijk jouw dagje weg naar keuze in Amsterdam.

Als onderneming jouw locatie in Amsterdam aanmelden bij Erop Uitjes? Schrijf je dan in en neem een lidmaatschap van 12, 18 of 24 maanden. Voor een vast bedrag per maand staat jouw dagje weg in Amsterdam voor eeuwig op de website van Erop Uitjes. Op die manier vinden bezoekers jouw recreatie activiteit in no time. Erop Uitjes is een website met veel trouwe volgers en een toegewijde community. Ook naast de website ondersteunen wij je verder met het promoten van jouw dagje weg in Amsterdam. Neem vlug contact op!

“Mensen weer verliefd laten worden op Nederland, dat is mijn missie.”

📈 Promoot jouw locatie!

Geef jij bezoekers met jouw activiteiten in Nederland een onvergetelijk dagje weg? Registreer je bij Erop Uitjes en geniet van alle voordelen. Al vanaf een klein bedrag per maand!