Als jullie mij volgen op Instagram en Facebook, dan weten jullie waarschijnlijk wel dat ik elke dag één of meerdere mooie foto’s van Nederland deel. Telkens van verschillende talentvolle fotografen.

Elke keer zitten er foto’s tussen die er voor de volgers tussen uitspringen, daarom vandaag: Mooie foto’s van Nederland: 7x de mooiste foto’s van de afgelopen maand – Erop Uitjes selectie!

Mocht je een van de foto’s nou mooi vinden? Vergeet dan zeker niet de fotograaf de supporten en neem eens een kijkje op de betreffende Instagram pagina.

1. De prachtige dieren die je onder andere kunt zien tijdens een rondje over Nationaal Park Veluwezoom

Nationaal park Veluwe zoom
Fotograaf: @heuvelzphotography

2. Een geweldig shot van de Pier (Scheveningen)

De pier van Scheveningen
Fotograaf: @mariellala_photography

3. Landgoed Elswout

Elswout is een circa 85 hectare groot landgoed bij Overveen in eigendom van Staatsbosbeheer. Elswout te Overveen is een van de oudste bewaarde landgoederen in Nederland. Het heeft een parkachtige begroeiing met veel stinsenplanten en historische gebouwen.

Landgoed Elswout
Fotograaf: @wessel_vda

4. De Rietplas

De Rietplas is een recreatieplas met park, aangelegd met stranden, speelruimte, vissteigers en natuurzones. Middenin het dichtbebouwde gebied kunnen bewoners genieten van vergezichten over het water en zijn recreatiemogelijkheden op korte afstand aanwezig. Voor de jongeren is er het strandeiland, van de oever gescheiden door een trekpont.

De Rietplas
Fotograaf: @dipodutchphotographer

5. Park Angerenstein

Park Angerenstein is een stadspark in Arnhem. De hoofdingang bevindt zich naast de ingang van landgoed Rennen Enk met verzorgingscentrum Insula Dei.

Park Angerenstein in Arnhem
Fotograaf: @instawalk_arnhem

6. De vuurtoren in Westkapelle

de vuurtoren in Westkapelle
Fotograaf: @jeroenlin

7. Een ode aan de tulpen

Wist je dat: de 2,5 miljard tulpenbollen die Nederland exporteert, bestaan uit 8.000 verschillende soorten. De 23 grootste soorten zorgen voor 40% van de tulpenproductie en worden verkocht in tuincentra of gebruikt voor de bloemproductie. De gele tulp ‘Strong Gold’ is veruit het populairst.

de tulpen in Nederland
Fotograaf: @picture.siron

Meer zien van deze geweldige foto’s? Volg ons op social media 😉

En dan wens ik je alvast veel plezier bij je volgende dagje eropuit! 

Laat een reactie achter

  1. Mariella Simons

    Wat een eer om tussen deze mooie foto’s te mogen staan 💫